hírességek jóga hatásai

Dr. Sandra L. Doman csontkovács és bejegyzett jógaoktató. Miami első orvos által felügyelt jóga terápiás centrumában dolgozik. Doktori végzettsége mellett marketing és gazdaságtudományi tanulmányokat is folytatott. Szakterülete a rehabilitáció és a betegellátás, a programja megtanít arra, hogyan kell dolgozni izomrendszeri sérülések esetén. Dr. Sandra Doman Miamiban nemcsak gyógyszert, jógát is felír a betegeinek.

Sok vélemény és mítosz létezik erről a 3000 éves ősi gyógyító gyakorlatról. A jóga az arany standard rendszer, amely kombinálja relaxációs technikákat és megerősíti a mozgásokat. Nagy hangsúlyt fektet a stressz enyhítésére és a mentális gyógyulásra. Az orvosi kutatások azt mutatják, hogy a jóga nagy hatékonysággal javítja az egyensúlyi problémákat, enyhíti a stresszt, és növeli a fizikai állóképességet. Miami jóga terápiás centrumában is arra ösztönzik a betegeket, hogy próbálja ki a jóga folyamatát, amely egy hatékony, egyszerű és olcsó módja az egészségmegőrzésnek.

hírességek jóga hatásai

Dr. Sandra Doman ügyesen oldja meg a jóga és a gyógyszer közötti szakadék áthidalását. A leggyakoribb mozgásszervi sérüléseket is kezeli, de nemcsak az orvosi rendelőben. Dolgozott különböző sportolókkal, így fejlődött ki az a sport-rehabilitációs és a betegellátással kapcsolatos progresszív megközelítése, mely kapcsolatot  keres az anatómia és a jóga között. A jógaoktató képzési programokban anatómiát tanít Dél-Floridában, nem kétséges, mennyire fontos ez a sérülések megelőzése érdekében.

hírességek jóga hatásai

Dr. Doman jóga műhelymunkájának egyik célja az orvosi terminológia könnyebb megértése. A jóga elsősorban egy békés gyakorlat, így kiváló azon katonák számára is, akik úgy érnek haza, hogy poszttraumás stressz zavarban, depresszióban vagy mindkettőben szenvednek. Együttműködést kér a betegeitől, megbeszéli a mozgásszervi sérülések gyógyításához kapcsolódó jógagyakorlatokat, melyek többek között a gerinc, váll, csípő és a térd területeit érintik. Dr. Doman több éves tapasztalattal rendelkezik a jógaoktatás és a személyi edzői munka, valamint a profi sportolók kezelése terén. Szilárdan hisz a jóga hatalmában, úgy véli, a jóga képessé teszi az embereket, hogy átvegyék az irányítást a test felett – az egészség, az erős test, és a nyugodt, éber elme érdekében.  

 Kapcsolódó cikkek